Opdateret 21-03-2018

Juristfirmaet.dk, Lumbyvej 11, indgang D 1. sal tv.Firmaprofil

Over 500 parkeringspladser til fri afbenyttelse

(Drej af ved Kanalvej eller Næsbyhovedvej og kør bag om den grå byging)

Tlf.: 8813 1013

Firmaprofil

Grundlæggeren af Juristfirmaet.dk Jørn Nikolajsen er cand. jur., fra 1989 og har de sidste 14 år været praktiserende jurist - desuden erfaring inden for juridisk sagsbehandling som borgmester- og magistratjurist, koncernjurist i en større produktions/salgsvirksomhed, advokatfuldmægtig og selvstændig i firmaet Husjuristen.dk. Forinden arbejdet som uddannet trælastmand i byggebranchen.

Juristfirmaet.dk er et juristfirma. Juristfirmaer tilbyder mange forskellige juridiske ydelser. En jurist og en advokat har den samme uddannelse fra universitetet.

Firmaet har kontor i Odense centrum samt mulighed for at møde sine kunder på privatadresser på Langeland og Fyn. Firmaet benytter sig også af professionelle AV mødelokaler i  Vejle hvor juristen og kunden også mødes.

Salær pr. time for privatpersoner: kr. 1.900,- inkl. moms.

Salær pr. time for mindre virksomheder: kr. 1.440,- ex. moms (omsætning under 1 mio.)

Salær pr. time for større virksomheder:   kr. 1.900,- ex. moms.

Listepriser for enkelte ydelser: testamenteægtepagt, dødsbobehandling og fast ejendom 

Ret til prisændringer forbeholdes

Den første kommunikation er altid gratis.

Klienten har krav på den bedste service. Brugervenlighed er i centrum med et let forståeligt sprog og en hurtig sagsbehandling som de vigtigste servicefaktorer. Forudsætningen herfor er i dag et avanceret kontormiljø med det nyeste edb/internet-udstyr på markedet. Juristfirmaet.dk har faciliteterne og ønsker at give klienten de bedste svar så hurtigt som muligt, altid opdateret og relevant.

Netværk med advokatfirmaer og udveksling af erfaringer.

Foruden nærværende hjemmeside kan der opnås adgang til hjemmesidens egne sider via:

juristfirma.dklegaloffice.dk og familiejurist.dk og husjurist.dkhusjuristen.dk og firmajurist.dk, firmajuristen.dk,  og inkassojuristen.dk, inkassojurist.dk og landbrugsjurist.dk, landbrugsjuristen.dk, og personalejurist.dk 


Juristfirmaet.dk agerer på markedet som en sagkyndig rådgiver til gavn for klienten. Konstant løbende juridisk kvalitetsstyring og logistikudvikling kontrolleret af et moderne edb-miljø, giver et stort fagligt overblik. Sidegevinsten er en hurtigere og sikrere sagsbehandling.

Computerne er sikret mod hackers via et professionelt nethotel der beskytter hjemmesiderne og firmaets e-mails. En avanceret router i bygningen og firmaets automatisk opdaterede anti-virusprogram med firewall og spywarebeskyttelse m.m. i computerne og smartphones beskytter ligeledes klientens personlige data.

Alle computere og smartphones har adgangskoder og tager løbende back-up af journaler mv., der kopieres på et eksternt krypteret medie sikret mod uautoriseret brug.

Efter endt sagsbehandling arkiveres papirene elektronisk. Papirerne i sagen makuleres. Deres personlige papirer ligger ikke i en kælder, på en genbrugsplads eller andre steder.

De økonomiske data varetages af firmaets eget specieludviklede regnskabsprogram.

Firmaet kan sende og modtage e-mails med digital signatur.

Ønsker De at maile et dokument kan det sendes krypteret, så ingen har mulighed for at hacke meddelelsen undervejs til Juristfirmaet.dk og omvendt.

Løbende efteruddannelse er en selvfølge for personalet.

Man kan klage over et advokatfirma til Advokatsamfundet som er tilsynsmyndighed for advokater, mens praktiserende juristfirmaers tilsynsmyndighed er Forbrugerombudsmanden.

De er sikret mod eventuelle fejl via firmaets ansvarsforsikring på 2 mio. kroner. Forsikringen dækker alle firmaets produkter inkl. juridisk rådgivning og økonomiske beregninger.

Vælger du Juristfirmaet.dk som din rådgiver, har du valgt en personlig rådgivning, hvor din sag bliver varetaget af en jurist fra start til slut. "Det er rart, når en rådgiver giver sig tid til at sætte sig ind i vores situation og kommer med konkrete løsningsforslag!" siger mange.

Deres sag bliver ikke omtalt - Juristfirmaet.dk respekterer tavshedspligten.